Cursuri Street Dance

 

Dacă ai auzit de streetdance și locuiești în Iași, probabil ai auzit și de Quasar Dance. Și asta deoarece timp de mai bine de 6 ani instructorii noștri sunt într-o continuă dezvoltare în domeniul streetdanceului, iar asta se observă la toți cei care practică acest stil de dans, împreună cu noi.

Streetdance-ul este un termen folosit pentru a îngloba stilurile de dans care s-au născut în afara studiourilor, la petreceri, în cluburi, pe strada, etc. Cele mai cunoscute din acestea fiind: breakdance, hip-hop, house dance și stilurile funk: popping, locking. Însă de la an la lucrurile evoluează, iar astăzi în streetdance avem elemente de dancehall, krump, vogue, waacking chiar și jazz-funk.

Street dance-ul a evoluat datorită multitudini de concursuri din toată lumea cum ar fi: Battle of the Year, Hip-Hop International, Juste Debout, Red Bull BC One și bineînțeles a emisiunilor televizate: So you think you can dance, Americas Best Dance Crew, Dancing with the Stars sau Got to Dance.

Quasar Dance se afirmă în fiecare an la Hip-Hop International România, iar în 2010 am ajuns în semifinala Romani au Talent cu trupa RoQfellaz. Iar în 2013 am participat alături de Ruby la Dansez pentru tine. Daca vrei să înveți toate cele enumerate mai sus sau să participi la concursuri / emisiuni noi te putem ajuta la cursurile dans de la Quasar Dance.