Timp pentru viață

Timp pentru viață

Timp pentru viaţă este un eveniment caritabil aflat la a doua ediţie. Va avea loc pe data pe 7 decembrie la Palas (Congress Hall, etaj 2) şi are ca scop de această dată strângerea de fonduri pentru Andrei, un tânăr de 17 ani căruia un cumplit accident pe scenă i-a adus un diagnostic dezarmant: fractură la nivelul coloanei cervicale în urma căreia a rămas tetraplegic (paralizie a celor patru membre). Da, cazul pentru care au dansat Alex şi Ruby la Dansez pentru tine, sezonul 2013. 

Ziua de 7 decembrie reprezintă: 

...Un licăr de speranţă pentru ANDREI POPA, un tânăr ale cărui aripi s-au frânt brusc în timp ce îşi lua zborul...

...O zi în care artiştii îşi unesc sufletele într-o armonie deplină pentru a-i oferi o şansă la o nouă viaţă şi un strop de lumină prin talentul lor.

...O îmbinare a diferitelor forme de artă: muzica, dansul, pictura, sculptura în gheaţă, poezia, care se unesc pentru un scop nobil,fiecare ramură fiind reprezentată de artişti ieşeni precum IVONA CURCĂ, QUASAR, MARINICĂ BOTEA, DIANA ELENA VORNICU, CRĂIŢA ROBU, TRUPA BODOR, MIRCEA CODRIN, VALENTIN SAVA, ALEXANDRA MAIAKOVSKI, MIHAELA CIOBANU, DANIEL MOISII. 

...O şansă de implicare şi dăruire, un sprijin din partea celor care nu pot rămâne indiferenţi la durerea unui tânăr al cărui viaţă şi viitor abia se zăreşte. 

Partea I (19.00 - 20.30) - show Ieşeni pentru Ieşeni
Partea a II-a (21.00 - 22.00) - concert invitat surpriză

Preţul biletului: 50 lei pentru prima parte, 75 lei pentru ambele părţi. 

Proiectul este organizat de cluburile Rotaract Iaşi Copou şi Rotaract Iaşi Curtea Domnească.