Formațiile Quasar Dance

QSD Crew

 În decurs a mai bine de 30 de ani Quasar Dance are o formație care reprezintă clubul la cele mai înalte valori la concursuri / festivale, punandu-și amprenta distinctiv la orice apariție. În ultimii ani ne putem lăuda cu apariții la emisiunile de profil din țară, cum ar fi: Românii au Talent, Dansez pentru tine și România Dansează.

Fiecare membru al formației are trăsături unice pe care nu ezităm să le valorificăm, astfel numerele coregrafice devin spectaculoase și unicate. 

 

Lions of Q

 Formația de breakdance a clubului Quasar Dance are de asemenea o lungă istorie, care începe cu cei care au pus breakdanceul din Iași pe hartă, și anume SUPERSONIX.

Drumul lung a formației îi duce pe dansatorii din Iași la Battle of the Year, cea mai mare competiție de breakdance din lume a formațiilor, la RedBull BC ONE unde se întâlnesc cei mai buni bboy ai lumii în confruntări față în față. La Outbreak în Slovacia sau în Anglia la UK Bboy Championship, Lions of Q își lasă amprenta.

 

miniQ

Cei mai tineri dansatori ai clubului Quasar Dance au simțit adrenalina dansului pe scene mari încă de pe bancile gradiniței, ridicând în picioare numeroși spectatori în ropote de aplauze. De asemenea membri Hip-Hop International, continuă să impresioneze la fiecare apariție scenică cu noi figuri și noi giumbușlucuri.